Forside Erhverv Ekspert spår Ti Trin Ned bevarer Michelinin-stjerne

Ekspert spår Ti Trin Ned bevarer Michelinin-stjerne

DEL
ti trin ned
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Mandag aften finder uddelingen af Michelin-stjerner sted. Det sker i Musikhuset i Aarhus, hvor eksperten Svend Rasmussen forventer, at Ti Trin Ned bevarer deres stjerne.

Ti Trin Ned er flyttet ned i nye omgivelser i Kanalbyen, og der har været spekuleret i om det får indvirkning på uddelingen af Michelinin-stjerner.

Mandag aften falder afgørelse, men hvis man skal tro madeksperten Svend Rasmussen.

– Af de, der allerede har en stjerne, er både Clou, Ti Trin Ned i Fredericia og færøske Koks flyttet til nye lokaler, både Clou og Koks dog for så længe siden, at det ikke bør få konsekvenser. Og selvom Ti Trin Ned først er åbnet i deres nye lokaler i Fredericias Kanalbyen for nogle uger siden, så lukkede de først ned i de gamle lokaler i Spritgården midt i december, så jeg tror næppe det for indflydelse på den ene stjerne, Ti Trin ned fik i 2017,” siger Svend Rasmussen til TV 2.

I forbindelse med Ti Trin Neds flytning har Fredericia AVISEN besøgt restauranten, hvilket der er kommet to artikler ud af. Læs her artiklen om Ti Trin Ned nu kun er ti trin fra Lillebælt, og her kan artiklen om tankerne bag indretningen læses.

Fredericia AVISEN vil være til stede ved uddelingen af Michelin-stjernerne, og vil dække begivenheden tæt.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce
DEL