Den 7. september venter der en eksklusiv koncertoplevelse på Hindsgavl Slot, der arrangeres af Come2Live i samarbejde med EventC. Der venter et sammensat musikprogram til det modne publikum, som kan se frem til at høre blandt andet Mads Langer og Jacob Dinesen på en helt ny koncertplads på Hindsgavl.

Come2Life arrangerer forskellige slotskoncerter på forskellige venues i Danmark, hvor de viser respekt for omgivelserne ved at det setuppet skal matche stedet.

“Indretningen gør, at vi ikke pakker det ind, og vi værner omkring madvarerne og drikkevarerne, der er ordentlig kvalitet. Det er samtidig uden, at det bliver alt for fornemt, men vi vil gerne have baren så det ikke er grillpølser og hotdogs, som vi serverer,” siger Kristian Gislason fra Come2Life.

Hindsgavl Slot har tidligere været benyttet til events og koncertoplevelser, men denne gang venter der noget helt nyt.

“I år har vi gjort det, at vi åbner en helt ny plads, der er lavet i samarbejde med Hindsgavls ledelse og gartneren, som virkelig har været på overarbejde. Vi har skabt en ny koncertplads som ikke har været brugt før. Vi har fornylig været henne at se og den, og det var virkelig fedt,” siger Kristian Gislason og fortsætter:

“Vi har tidligere holdt koncerter på engen ved laden, men det har vi ikke ønsket, da det ikke faldt ind under slotskoncert. Vi har derfor lavet den her nye koncertplads, der matcher vores ønsker og vi glæder os til at indvie det som vi nu kalder slotshaven.”

I forbindelse med koncerten har Come2Live et samarbejde med EventC, der skal stå for en eksklusiv VIP-del.

“Vi vil tilbyde noget ekslusivt, og i den samarbejde har vi i samarbejde med EventC udarbejdet en VIP-pakke sammen med Hindsgavl Slot, der laver maden, og så laver EventC et fedt loungeområde. Vi har tidligere samarbejdet med EventC, og det her skal ses som en udvidelse af det, ” forklarer Kristian Gislason, der ikke vil udelukke en gentagelse af oplevelsen, der venter på Hindsgavl:

“Nu skal det lige skydes af sted og vi skal evaluere på det og se om folk vil bakke op om det, men vi synes selv, at vi har et stærkt musikprogram. Vi har tidligere haft hyret Nat King Cole Tribute & NOAH på et andet slot med samme setup, hvor vi sad med kæben i græsset. Der venter en once in a lifetime oplevelse, når man kombinerer det med Danmarks Underholdningsorkester feat Sinne Eeg, Mads Langer og Jacob Dinesen” slutter Kristian Gislason.

Der er plads til i alt 4.000 gæster til koncerten, som man kan købe billet til ved at klikke her.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/78030?&q=88c889e5-f98b-4b3a-a276-39a78bd12a85&p=215902a9-9b95-4202-a9e8-cf92ed932cb1&ts=1566984830&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=ec63a4504fc4015bc1cf7d5992f54cc3