Midt i gågaden i Middelfart ligger Holms Restaurant, der forpagtes af John Kistvad. John ejede indtil d. 1. december også selve ejendommen, men den er nu blevet solgt videre til selskabet Bruun & Bendix, der ejer flere ejendomme i Middelfart.

Formidlingen af handlen stod ejendomsmægler N.H. Billund for, og pr. 1. december overtog Bruun & Bendix ejendommen, som de nu ejer.

“Vi synes, at Holms Restaurant er en fin, gammel bygning, der kræver en kærlig hånd. Både geografisk i forhold til vores firma, og den måde vi arbejder på, giver det god mening for os, at vi nu ejer bygningen. Den ene bygning i restaurationen er fredet, og så er der en sidebygning op til Nygade, som vi skal udvikle på,” siger Jesper Bendix, der driver Bruun & Bendix med makkeren Klavs Bruun.

“I første omgang har vi fokus på sidebygningen, som er den, der halter mest,” fortæller Jesper Bendix, der sammen med Klavs også ejer blandt andet Wagner og Bog & Idé, som ligger lige op af netop Holms Restaurant.

71-årig John Kistvad ejede indtil d. 1. december selve bygningen til restauranten, som han fortsætter med at forpagte.

“Jeg havde håbet, at jeg kunne sælge det hele samlet, men sådan faldt det ikke sammen,” siger John og fortsætter:

“Da der ikke var nogen, som stod klar til både at forpagte restauranten og købe bygningen, så solgte jeg den, da der kom en køber. Så kan jeg bortforpagte restauranten på et senere tidspunkt, når jeg synes, at det er den rigtige løsning,” fortæller John og fortsætter:

“Det vigtigste er, at det er den rigtige, som kommer til at forpagte det. Når jeg er pensionist om fem år, skal jeg stolt kunne gå forbi her,” lyder det fra John Kistvad.

https://goo.gl/MSbg7k