Ældre Sagen kunne efter en rundspørge i landets kommuner fortælle, at Fredericia Kommune ikke havde tilbudt en ekstra hovedrengøring efter Corona-nedlukningen. Der var tale om en misforståelse, fortalte kommunen, men for Susanne Eilersen giver det anledning til fremtidig læring.

Således kunne man læse i Fredericia AVISEN for få uger siden. Susanne Eilersen ville løfte snakken i Senior- og Handicapudvalget, en samtale som Eilersen ser positivt på. “Vi fik en god snak omkring den måde det hele er blevet grebet an på”, fortæller Susanne.

“I forhold til den aftale der er fra Folketinget, den siger jo at rengøringen skal tilbage til standardniveauet – og det er jo så det vi som kommune skal leve op til. Nu er det som det er, men jeg har lært til fremtiden. Jeg har fået flere henvendelser fra borgere, der ikke har fået tilbudt den her ekstra rengøring. Der er jeg blevet oplyst, at det også er rigtigt, at folk ikke har fået det tilbudt, hvis ikke de selv har henvendt sig. Jeg kunne godt have tænkt mig, at man havde været mere klare i kommunikationen, så borgerne havde vidst at de kunne få det her tilbud”, forklarer Susanne Eilersen.

“Fremadrettet har jeg lært af det her, at jeg skal være mere spørgende allerede så snart aftalerne fra folketinget foreligger. Her vil jeg i fremtiden være mere aktiv i at spørge ind til hvordan vi her i Fredericia vil implementere den givne aftale i en lokal kontekst. Men den her sag er som den er nu, men jeg vil i fremtiden være mere aktiv på forkant”, slår Eilersen fast.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Gitte Voergaard
Gitte Voergaard
2 måneder siden

Hver gang kommunerne får ekstra penge bliver de brugt til at lukke huĺler.
Så det kan da ikke komme bag på nogen, sådan har det altid været

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
2 måneder siden

De ansvarlige fortsætter med at blive overrasket, selv om de herved afslører egen uformåenhed.