Dansk Folkepartis Susanne Eilersen er ovenud tilfreds efter konstitueringen i Fredericia Byråd, hvor partiet har fået de poster i udvalgene, som de er gået efter.

Onsdag blev konstitueringen i Byrådet offentliggjort. Om selve forhandlingerne fortæller Eilersen følgende til Fredericia Avisen:

“Vi har haft nogle gode, konstruktive snakke med borgmesteren. Vi snakkede om ønsker osv. og har så stille og roligt fået forhandlet os frem til det, som det blev. Resultatet er vi i Dansk Folkeparti rigtig glade for, da det er nogle af de emner, som vi brænder for og som vi går op i, og synes er vigtige for borgerne.”

Personligt er Susanne Eilersen blevet formand for Sundhedsudvalget, mens Inger Nielsen er næstformand i Uddannelsesudvalget, mens DF også er repræsenteret i økonomiudvalget, Senior- og Handicapudvalget, Social- og Beskæftigelsesudvalget og Miljø og Teknikudvalget. Alle de områder er noget som DF brænder for. Derfor er glæder Eilersen sig særligt over konstitueringen.

Læs også: Tind om nyt superudvalg: Vi skal have løftet nogle udfordringer

“Vi har fået det vi ønskede, så kunne ikke være mere glade. Vi er placeret i de udvalg, hvor vi er, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne vil følge Sundhedshuset helt til dørs. Det håber jeg på at kunne gøre i løbet af de næste fire år, at vi når vi så når fire år frem, at vi har et fantastisk Sundhedshus stående klappet og klar. Det er et utroligt privilege at kunne få lov at starte det op og så måske aflevere det i færdig stand,” fortæller Susanne Eilersen.

Hvad kan man forvente sig af Dansk Folkeparti de næste fire år?

“Man kan forvente, at vi ligesom vi altid har været, vil være synlige, tæt på borgerne og være alt det vi kan i dialog og så kæmpe for de svage. Det gælder både de ældre og de handicappede, og andre, der har brug for en hjælpende hånd i form af sundhedsvæsnet. Også unge mennesker, der skal have et venligt, men kærligt skub i uddannelses- og arbejdsmarkedet,” lyder det fra DF’eren.

Foruden de nævnte poster er Susanne Eilersen blevet genvalgt til 1. viceborgmester.

Se her hvordan posterne er blevet fordelt og se her flere interviews fra byrådsmedlemmerne efter pressemødet.