Susanne Eilersen (DF) er skuffet over, at Byrådet ikke har været informeret om tilstanden i Korskærparken, hvor der mandag har været et skuddrab på en 24-årig mand.

I kølvandet på episoden har Fredericia AVISEN talt med Viceborgmester Susanne Eilersen, der udtaler følgende:

“Jeg har hørt på rygtebasis, at der har været spændinger mellem nogle grupperinger i et stykke tid. Det kan man undres over, at vi ikke har fået at vide,” siger hun og kommer ind på selve drabet:

“Det er trist, og jeg håber nogen tager hånd om familien. Når det er sagt, så er jer overrasket, ked af det og gal på samme tid. Jeg synes, at vi gør rigtig meget for at gøre området attraktivt,” siger Eilersen og fortsætter:

“Det, der skuffer mig er, at når vi som byråd får noget at vide er det, at det går godt. Også fra politiet. Det skuffer mig, at når man ser andre tendenser, at vi så ikke får det at vide. Vi kan ikke agere på noget vi ikke ved. Der bor mange mennesker i området. Dem har vi en forpligtelse til at beskytte. Man skal ikke være bange for at gå i sit eget boligområde. Derfor skal vi også have alle informationer. Jeg har ikke været oplyst om, at noget er under opsejling,” siger Susanne Eilersen, der på baggrund af episoden vil have lagt en fremtidig strategi:

“Når det her har lagt sig og vi får flere informationer om det er bande, narko eller hvad det er, så håber jeg at vi fremadrettet kan have en dialog om hvad der sker, så vi altid er på forkant. Det vi skal er at skabe ro, og at vi får afskærmet grupperingernes mulighed for at skabe uro, så vi hurtigst muligt kan skabe tryghed for alle borgerne, det skylder vi dem.”

Styrker det fordomme?

“Det kan man godt synes. Jeg synes, at vi investerer og forsøger at gøre meget for, at det ikke er et ghettoområde. Men det er klart, at det der er sket i dag er som at blive slået hjem i ludo. Vi kan ikke starte arbejdet igen før politiet har taget hånd om bandegrupperinger og fjernet de elementer der ikke skal være der, hvis det er nødvendigt,” slutter Susanne Eilersen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer