Et skarpt lokalt samarbejde var, hvad der skulle til for at vippe konkurrenterne af pinden, når projektet med byggeriet af den nye midlertidige politiskole i Fredericia, blev sendt i udbud.

Det er de to lokale virksomheder fra Fredericia, Egil Rasmussen A/S og Mobilhouse A/S, der har vundet udbuddet og derfor vil forestå byggeriet og dermed sikre rammerne for de nye politielever.

Benny Møller, Adm. Direktør Mobilhouse
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen

Adm. direktør for Mobilhouse, Benny Møller, udtaler:

”Vi er beærede over, at blive udvalgt til at etablere den nye midlertidige politiskole. Det er et stort projekt og vi er glade for at kunne benytte vores spidskompetencer inden for modulbyggeri til at sikre gode rammer for politieleverne og organisationen bag.”

Stærkt lokalt samarbejde

Mobilhouse var ikke i tvivl om, at de gerne ville være med til at levere den nye politiskole. Men entreprisens omfang gjorde, at de måtte tænke alternativt. Adm. direktør, Benny Møller øjnede dog hurtigt en chance for et stærkt og solidt samarbejde og kontaktede derfor Egil Rasmussen A/S, der ligeledes er en lokal virksomhed.

”Benny kom til os med et forslag til et samarbejde om den nye politiskole. Det er et interessant projekt for os og vi kunne sagtens se fordelene i at indgå et samarbejde. Vi er stolte af, at have vundet udbuddet og dermed kunne sikre, at projektet er lokalt forankret fra start til slut.” udtaler Christian Duus, medejer og kalkulationschef hos Egil Rasmussen A/S

En stor fordel ved, at det er lokale virksomheder, der vandt udbuddet er, at de på den måde sikrer den lokale arbejdskraft i projektet. Alle modulerne vil blive produceret i Fredericia og når bygningen skal sættes op, så er det lokale folk, der står på byggepladsen.

Moderne modulbyggeri vil danne rammen

Skolen er ca. 4.500 m2 og etableres som pavillon bygninger.

Hovedbygningen er organiseret i 3 klasserumslænger omkring et centralt dobbelthøjt atrium der skal anvendes til magtanvendelses- og selvforsvarstræning, derudover etableres der pavillonbygning for omklædning og bad.

Skolen vil have en kapacitet til 288 studerende og 50 lærere.

Facaden bliver primært beklædt med Rockpanel i antracitgrå som en sammenhængende facade.

Der påregnes indflytning i starten af september 2018.

Mobilhouse vil fungere som underleverandør til Egil Rasmussen A/S, der vil stå for hovedentreprisen.

Om Mobilhouse

Virksomheden blev etableret i 1951 og har derfor gennem mange år specialiseret sig i midlertidigt byggeri. I produktionshallerne i Fredericia bliver der produceret mange moduler hvert år og kapaciteten er netop i 2018 blevet øget ved indvielsen af en ny produktionshal. I dag leverer Mobilhouse moduler og modulbyggerier til mange formål herunder til byggebranchen, institutioner, genhusning og beboelse.

Læs mere om Mobilhouse på https://mobilhouse.dk

Om Egil Rasmussen

Egil Rasmussen a/s er en velrenommeret tømrer- og snedkervirksomhed, som blev etableret i 1937 og i dag har over 180 ansatte og er en af områdets største aktører inden for sit felt. Virksomhedens entrepriseafdeling udfører hovedsageligt større entrepriser, både nybyggeri og renoveringsopgaver, og har tillige en serviceafdeling, som varetager reparations- og serviceopgaver for forsikringsselskaber, boligforeninger og virksomheder.

Du kan læse mere om Egil Rasmussen a/s på www.egil-rasmussen.dk.