En dårlig historie blev vendt til noget positivt for EGIF Håndbolds damesenior hold, der har fået støtte af Estate Peter Møller.

15 friske spillere og trænere fra EGIF Håndbolds dameseniorafdeling var fredag den 25. marts i gang med den sidste planlægning til om lørdagen, hvor de havde valgt at trække i arbejdstøjet for at tjene penge til holdet via et socialt arrangement, hvor der manglede arbejdskraft til bar, garderobe, rengøring og lignende, men i sidste time blev de brændt godt og grundigt af. De stod derfor og manglede de 10.500 kroner, som de var blevet stillet i udsigt ved at møde talstærkt op.

Nu er smilene dog store igen, da historien endte godt. En skuffet og fortvivlet spiller, Tanja Møllebak Knudsen, ringede derfor til Estate Peter Møller, der valgte at dække det ”økonomiske hul”, og derfor er smilene nu igen store. Det gør, at dameseniorerne nu igen har luft i økonomien til nye bolde, harpiks og udebanespillersæt, hvor Estate logoet vil pryde trøjen, og derudover er der også råderum til finansiering til kampe og sociale arrangementer.

– Vi er oprigtig taknemmelig og beæret over at Peter fra Estate handlede som han gjorde. Det tager vi ikke for givet, også derfor denne historie fortjener dagens lys. Igen, vi har kun positivt at tilføje omkring Estate og det engagement de ligger i det lokale miljø omkring Erritsø håndboldforening. Vi blev reddet på målstregen kan man vist godt sige, siger Tanja Møllebak Knudsen, der sammen med resten af dameseniorafdelingen nu kan koncentrere sig om det sportslige.