EGIF Fodbold står i uge 19 klar med en ny pavillon tæt på kunstgræsbanen. Pavillonen skal blandt andet ses som et tilholdssted til forældrene, når der er træning eller kamp.

Der er sol over EGIF Fodbold. Efter at have været lukket ned i nogen tid er der for alvor kommet gang i den efter det øgede forsamlingsloft, og så småt er klubbens hold snart klar til at træne på de almindelige græsbaner, men kunstgræsbanen, der ligger omme på siden af EGIF ved Tonne Kjærsvej, benyttes stadig flittigt.

Foran kunstgræsbanen kan man se, at der er ved at ske noget. Der er gravet et hul og der ligger masse jord og flyder. Udgravningen til en pavillon, som skal skabe en form for klubhus, er i fuld gang og det hele forventes at stå færdigt i uge 19. Det var blandt andet et af emnerne, da vi gik en tur med EGIF Fodbolds formand, Mads Hansen.

– Det bliver fedt, og det er noget vi glæder os til. Når det er godt vejr, og der ikke er nogen restriktioner, så vil det være et sted, hvor man vil kunne forsyne sig med kolde drikke, siger han.

Der er gravet meget jord op til den nye pavillon (Foto: AVISEN)

Behovet for en pavillon på den placering har været stor. Klubhuset og omklædningsrummene ligger i forlængelse af hallen, men det har gjort, at der ingen toiletfaciliteter eller et generelt sted, hvor man kan samles, har været tilgængeligt tæt på kunstgræsbanen og de mange græsbaner, som ligger ud mod parkeringspladsen ved indgangen fra Tonne Kjærsvej.

En ting, der er færdiggjort, er flytningen af EGIF Fodbolds opvisningsbane. EGIF Rugby overtager den velkendte bane, der var indrammet af bander, og i stedet er banen flyttet ind på græsområdet.

– Vi har lavet et forsøg med at have den der, og så må vi se, hvordan det virker. Nu skal vi finde ud af, hvordan vi placerer vores sponsorskilte i forhold til banen, siger Mads Hansen.

Undervejs på turen rundt begynder flere og flere at møde ind i EGIF. Mads hilser løbende på dem, og man kan mærke på ham, at han er glad for åbningen.

– Det er rigtig godt, at vi er igang. Vi får hele tiden nye medlemmer nu, og generelt set har vi ikke tabt særlig mange på nedlukningen, hvor der ikke var træning. Vi fulgte anbefalingerne fra DGI ved at blive ved med at opkræve kontigent, og de fleste betalte også og meldte sig ikke ud, siger Mads Hansen.

(Foto: AVISEN)

Generelt er der mange positive tendenser at spore i EGIF. Mads fortæller, at der blandt andet for nylig startede et fodboldfitness hold op for kvinder, og at der allerede nu er en del deltagere. Samtidig er der godt gang i billetsalget til sommerens fodboldskole.

– Det ser rigtig godt ud. Mange af vores egne medlemmer har købt, men der er også spillere fra andre klubber, som har købt, og det tegner derfor godt, slutter Mads Hansen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

hans thomassen
hans thomassen
00:06 - 18. april 2021 00:06

Det er rigtig fint og man fik også en kunstgræsbane.
Det er bare ikke meget eget indskud klubberne yder i Fredericia.
Hvor meget indskud har klubben ydet til ovennævnte?
Andre steder kommer man med store medlemsbidrag og fra sponsorer og støtteforeninger.
Ved kunstgræsbanen forsøgte jeg at blive sponsor men det lykkedes ikke at få klubben i tale.?
I Baaring ved Middelfart vil man ændre en 8 mands bane til 11 mands.
Det korster 3,3 mill. her har klubben selv skaffet ca. 700.000. og i sin tid skaffede man også en stor del til 8 mands banen.