Egeskov Turistfart har lavet en luksus dobbeltdækker bus, blandt andet med eget stort køkken. Fredericia AVISEN ser og oplever den på parkeringspladsen foran Kvik Køkken på Vejlevej.

Når man har prøvet at være på bustur til sydlige himmelstrøg som Italien eller Spanien kender man alt til for lidt plads, overfyldte toiletter og det at have svært ved at sove. Egeskov Turistfart fremviser i dag en luksusbus i form af en dobbeltdækker med super komfortable senge og et stort køkken.

Egeskov Turistfart
Den flotte dobbeltdækker fra Egeskov Turistfart. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Bussen er sat til kun 18 gæster i dag, det er den største luksus, som vi kan tilbyde. Forestil dig en skitur, hvor man ikke skal have så meget spildtid, men langt mere tid på ski. Man kan sidde og hygge sig med et glas rødvin og god plads. Når man er træt, kan man trække sig tilbage i en god seng”, siger Allan Skou Jensen indehaver af Egeskov Turistfart.

Egeskov Turistfart
God soveplads til alle 18 gæster.Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Bussen er en unik mulighed for at både komme udhvilet til sin destination, og samtidig spare meget tid på de sædvanlige stops undervejs på langturen, hvor man typisk går ind på en rasteplads og spiser en currywurst, og venter tre kvarter på, at bussen kører igen. Bussen har et stort køkken, som er indkøbt hos Kvik Køkken, men det er ikke standard. Der er arbejdet meget med indretningen og pladsen i den flotte bus.

Egeskov Turistfart
Den ene side af køkkenet i bussen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Forestil dig, at du skal på skitur, gæsterne er lige stået op og vi har serveret morgenmad. Så ruller bussen ind til skisportsstedet, og man er klar til at stå på ski. Det kan godt ske, at en flytur går hurtigt, men der er meget spildtid og man ender som regel med at skal ud og køre bus alligevel”, siger Allan.

Bussen fungerer også som en mulighed for at besøge messer, køre med bands eller VIP-gæster, der ønsker en anderledes luksus oplevelse. Man kan for eksempel have sin egen kok med ombord, der er mange muligheder med sådan en luksus mastodont fra Egeskov Turistfart.

Annonce