FC Fredericia tabte for anden kamp i træk, og skal kigge sig over skulderen i tabellen. Anfører Christian Ege Nielsen fortalte efter nederlaget til Esbjerg, at holdet pt. mangler selvtillid, men at der er fremgang at spore.

FC Fredericia tabte 0-1 efter en kamp, hvor holdet havde chancer til mere. Efter kampen talte vi med Christian Ege.

– Det var en svær kamp med høj intensitet. Jeg synes, at vi prøvede alt hvad vi kan langt henad vejen, men vi manglede kvalitet og selvtillid, og det kan man se på spillet. Vi er bedre end i sidste uge, men der er stadig ting vi skal forbedre, siger han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Med en halv time til kampstart lavede FC Fredericia om i startopstillingen. Det skete, da Erik Nissen fik problemer i maveregionen og det gjorde, at Ege gled ned i midterforsvaret og Andreas Oggesen kom ind på den centrale midtbane.

– Det er altid svært med rokeringer. Jeg har spillet der før, og føler mig fint tilpas dernede, siger Ege, der noterede sig, at forsvaret i det store hele gjorde det fint:

– Defensivt lukkede vi fint af, selvom de kom til mange indlæg. Vi afviste dem bortset fra ved scoringen, og offensivt manglede vi kvalitet, men vi havde fine muligheder og ikke mindst straffesparket og Samsons chance til sidst. Nederlag gør ondt, men man skal kigge ind bagved og se, at vi kunne have fået point og det må vi tage med, siger Ege.

FC Fredericia startede forårssæsonen ud på en fjerdeplads med et pænt forspring ned til syvendepladsen, der ikke giver adgang til oprykningsspillet. Nu har FC Fredericia efter to kampe i 2021 to point ned til syvendepladsen, men Christian Ege slår fast, at holdets ikke er bange for at glippe top-6.

– Nej, det er vi ikke. Vi har ting vi skal arbejde med, men vi har stor tro på, at vi kan gøre det, og vi har tro på os selv, og nu kommer der fordelagtige kampe på kunstgræs for os. Vi skal have en tro på, at vi kan blive bedre og vi får bedre forudsætninger for at spille, siger Christian Ege.

Næste gang FC Fredericia løber på banen er på udebane mod FC Helsingør på fredag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer