Forside FC Fredericia Ege efter endt vinterpause: Dagene blev længere

Ege efter endt vinterpause: Dagene blev længere

DEL
Foto: Patrick Andersen, Fredericia Avisen

FC Fredericias anfører, Christian Ege Nielsen, glæder sig over at være i gang, og fortæller, at dagene blev længere og længere, da pausen stod på.

Torsdag var FC Fredericia igen at finde på træningsbanen, efter at have ligget stille i en måneds tid.

Rammerne var dog ikke helt de samme som normalt, da træningen var henlagt til KFUM Parken, men ikke desto mindre var det dejligt at komme i gang igen for Christian Ege Nielsen.

“Det var dejligt at komme i gang igen. Jeg har nydt godt af ferien, men dagen blev længere og længere, så det var rigtig godt at se gutterne igen, efter en måneds pause,” siger Ege og fortsætter:

“Selvom vi har holdt ferie har jeg selvfølgelig ikke ligget stille, men det har også været vigtigt at slappe af. Jeg har fået slappe af i kroppen og holdt lidt ferie, samt hygget med mig med min familier og mine venner. Jeg har løbet meget på landevejen, og havde allieret mig med nogle venner så jeg ikke løb alene rundt.”

Der er meget løb forbundet med opstarten, men anføreren glæder sig over, at der er bold inkluderet.

“Der bliver nok en masse løb, men det er heldigvis med bold, så det ikke er sådan som bare at løbe rundt hele tiden. Derudover spiller vi rigtig mange træningskampe, så vi bliver nok ikke presset helt i bund til træning, da vi skal komme i form via kampene,” forklarer Ege med et smil og glæder sig over, at der imodsætning til tidligere år ikke er sne eller regn og slud i opstarten – i hvert fald ind til videre.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce
DEL