FC Fredericia var undervejs bagud 4-0, da holdet tabte til Fremad Amager. Den fornemmelse satte anfører Christian Ege Nielsen ord på efter kampen.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia tabte 4-2, efter holdet var bagud 4-0 efter 65 minutter.

“Vi gav dem billige mål, synes jeg. Det var en kold spand vandt i hovedet med målene efter pausen. Vi kom godt efter det og blev ved med at gøre det vi er gode til, men så til 3 og 4-0 gav vi dem billige mål og så var det for alvor op ad bakke,” sagde Ege og kom ind på følelsen med at være bagud 4-0:

“Det er frygteligt. Det er lang tid tilbage, når man er bagud 4-0, men vi håndtererede det godt. Vi fortsatte med at spille og scorede to mål. Der var for langt op, og vi må tilbage øge evaluere hvad der skete,” forklarede han.

Der var en forventning om, at FC Fredericia skulle blande sig i toppen i foråret, men med den start, som holdet fik med nederlaget, led de forhåbninger ikke et knæk.

“Det er ikke rart at tabe den første kamp. Vi vidste, at der ville komme bump på vejen, men vi tror stadig på os selv og det vi laver,” sagde Christian Ege og kom ind på følelsen af at skuffe de medrejsende fans:

“Vi er altid kede af at skuffe dem. De mødte talstærkt op, og det var dejligt med opbakningen efter kampen. Det havde vi brug for, og man kan mærke det giver os tro på tingene, når vi lige har sundet os,” sluttede anføreren.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

FC Fredericia skal i aktion igen på lørdag mod Viborg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer