Siden en 33-årig mand blev overfaldet på Nymarksvej for øjnene af sin kone og fire børn den 10. februar, har de formodede gerningsmænd leget kispus med politiet.

– Vi har opsøgt deres adresser og lagt gift ud, som vi kalder det. De ved, at vi puster dem i nakken, og vi håber, at de melder sig selv i løbet af denne uge, oplyser vicepolitiinspektør Peter Balsgaard, der er leder af Efterforskningscenter Syd, til Fredericia Avisen.

Hvis ikke de gør det, overvejer politiet at tage skrappere midler i brug for at få dem anholdt. Det sker ved at offentliggøre deres navn i pressen.

– Men jeg er ret sikker på, at de to eftersøgte er i vores varetægt i løbet af denne uge, slutter vicepolitiinspektør Peter Balsgaard.

Den 33-årige mand blev overfaldet af de formodede gerningsmænd, da han kom gående på Nymarksvej med sin kone og deres fire børn ( en pige på 15 år, en pige på 12 år, en dreng på 9 år samt et spædbarn på tre uger), da de møder de to mænd på fortovet ved Midgårdsvej, hvor de begynder helt umotiveret at slå og sparke den 33-årige familiefar, der også bliver truet med en kniv.