I dag kl. 16.16 har Sydøstjyllands Politi anholdt den eftersøgte 42-årige Lars Kragh i den grå VW Golf, som politiet flere gange, og senest her til eftermiddag, har været ude at efterlyse. Lars Kragh blev anholdt ved Vonge Kirke vest for Horsens, og anholdelsen foregik helt udramatisk. Inde i bilen fandt man to døde personer, en mand og en kvinde, som menes at være identiske med Lars Kraghs forældre – Kirsten og Jørgen Kragh.

Østjyllands Politi kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om, hvordan Kirsten og Jørgen Kragh er kommet af dage, men sagen efterforskes som en drabssag, og Lars Kragh er blevet sigtet for dobbelt manddrab og vil blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Randers i morgen.

– Østjyllands Politi vil gerne sende en stor tak til både pressen og borgerne for at have hjulpet i denne sag. Politiet har løbende fået mange henvendelser, som har hjulpet i efterforskningen, og det er faktisk også på baggrund af en henvendelse fra et vidne, at politiet finder frem til bilen her til eftermiddag og får anholdt Lars Kragh, oplyser politiet i en pressemeddelelse.