Siden i går aftes har Sydøstjyllands Politi haft gang i en eftersøgning af forulykket kvinde i havet omkring Juelsminde.

En anmelder ser klokken 20.16 en kvinde på mellem 60-70 år i en sort badedragt med hætte og handsker på gå i vandet. Anmelderen har førhen haft med søredning at gøre, og da kvinden ikke dukker op fra vandet igen, begynder anmelderen at undre sig, og anmelder det derfor til politiet.

Sydøstjyllands Politi leder endnu efter kvinden. De har i går aftes været ude med en helikopter, og i dag overtager Sydøstjyllands Politi med både og droner.

Ingen har indtil videre efterlyst kvinden, og ingen har meldt sig til Sydøstjyllands Politi. Kvinden er altså fuldstændig ukendt, og man ved endnu ikke, om hun kunne være hoppet op af vandet et andet sted. Tilbage på stranden lå et håndklæde og en drikkedunk, men vagtchef Jesper Huus fortæller, at der tidligere har været mange gæster på stranden, og de ikke kan være sikre på, at det er den forudrettedes ting.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.