Til den tidlige pressebriefing var det vagtchef Mads Flansmose fra Sydøstjyllands Politi, der bød ind med en døgnrapport med efterforskning i en bilbrandssag og beslaglæggelse af en personbil.

Mads Flansmose starter i Vejle:

– Kl. 22.06 på Gartnervænget i Vejle standser vi en velkendt bil. Føreren af bilen er en kvinde i 40´erne, fra lokalområdet. Da vi stopper kvinden, er hun både alkoholpåvirket, og har heller ikke kørekort. Eftersom, at vi er kendt med disse sager på kvinden, bliver vi nødt til at beslaglægge personbilen, og kvinde får også en sigtelse for forholdene. Mads Flansmose fortsætter:

– En Mercedes Sprinter blev kl. 01.04 spottet i brand. Flammerne i bilen blev slukket, men bilen udbrænder på en parkeringsplads i Kongebrogade ved Kolding Å, uden andre nærliggende biler omkring sig. Vi har endnu ingen mistænkte, eller nogen viden om at branden overhovedet var påsat. Vi vil derfor efterforske sagen, slutter vagtchef Mads Flansmose.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer