Madsby Legepark havde planlagt en lang række aktiviteter i efterårsferien, men de er blevet aflyst pga. forsamlingsforbuddet. Trods manglende aktiviteter har en del børnefamilier alligevel valgt at besøge den populære legepark.

Mooncars er et sikkert hit blandt børnene. (Foto: AVISEN)

Vi er i en særlig tid, og det har også sat sit præg på Madsby Legepark. For ikke at lave for store forsamlinger omkring enkelte aktiviteter har parken set sig nødsaget til at aflyse det ellers annoncerede aktivitetsprogram, der blandt andet indeholdt  minigolfturneringer, æblepresning, klovneløb, smagen af Lillebælt og eventyrfortællinger.

En del familier tog en tur på vandet. (Foto: AVISEN)

Mandag var vi forbi Madsby Legepark, og de aflyste aktiviteter til trods var der mange besøgende i det friske efterårsvejr. Det var alt lige fra lokale til familier, der havde lavet en udflugt ud af det, og de kunne nyde de sædvanlige aktiviteter, som stadig har åbent.

Legepladsen var flittigt benyttet. (Foto: AVISEN)

Der var stadig mulighed for at køre en tur med Madsbytoget, spille minigolf på den nyanlagte bane, køre på mooncars, grille, lege på legepladsen prøve Tarzan-banen, der er helt færdig og se på dyrene. Særligt var legepladsen et populært hit under vores besøg, hvor forældre og bedsteforældre enten kunne tage en tur med ind og lege eller sidde på de tilstødende bænke.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer