På Urbania Street Food er der hele efterårsferien forskellige aktiviteter. Mandag startede det ud med, hvem der kan spise nudler hurtigst.

Mandag fra klokken 14:00 og frem til 15:00 havde thai-boden Kin_D i samarbejde med Urbania lavet en konkurrence om, hvem der hurtigst kunne spise nudler. Det første syn, der mødte os, da vi kom, var kravet om at folk skulle have mundbind på, når man gik ind ad døren, og det blev holdt til punkt og prikke. Folk ved bordene sad og hyggede med mad og drikke, og bag baren bag visiteret stod Urbanias barpersonale klar til at tage imod bestillinger, og det samme var tilfældet i madboderne.

Tan og Um med vinderen. (Foto: AVISEN)

Flere børn havde fundet vej til Urbania med deres forældre, og de deltog i konkurrencen, som skulle ses som et sjovt indspark i efterårsferien. I dagens anledning havde Tan, der normalt er at finde i Kin_D boden, fået assistance fra Um, for at der var ekstra personale at snakke med for deltagerne i nudel-konkurrencen.

»Det er første gang, at vi holder sådan et arrangement og det har været godt. Der skal ske lidt i efterårsferien, og derfor har vi valgt at afholde det,« siger Tan og fortsætter:

»Der har været nogle børnefamilier herinde, som deltog, og fik spist nudler, så det var rigtig fint. Vi håber, at de har fået en god oplevelse og kommer herind igen andre dage. Det er lidt svært at lave de store aktiviteter, når der er coronarestriktioner, men vi prøver at lave lidt ting herinde,« forklarer Tan.

Resten af efterårsprogrammet på Urbania Street ser således ud:

Tirsdag d. 13. oktober – E-sport event
Onsdag d. 14. oktober kl. 14-17 – Pandekagemager m. Crepeshytten
Torsdag d. 15. oktober kl. 13-15 – Græskar snitteri
Fredag d. 16. oktober kl. 14-17 – Skipper Quiz & Gratis candyfloss
Lørdag d. 17. oktober – Trylleworkshop m. Tryllekunstneren Lars U. fra kl. 11-12 og trylleshow kl. 13-14.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer