Katrine Bille læser eventyr
Skolernes efterårsferie skydes i gang med oplæsning af Katrine Bille lørdag d. 10. oktober kl. 12.00. Hun læser højt fra Brødrene Grimms eventyr. Katrine Bille er kendt og elsket af alle børn, som vært på programmer som ”Lille Nørd”, ”Luk op, luk i” og ”Sommer i Ramasjang”.
Efter oplæsningen er der mulighed for at stille spørgsmål og få taget et billede med Katrine.

Robotter på biblioteket
Tirsdag d. 13. oktober kl. 10.00 inviteres børn fra 4-8 år til robotworkshop. Sophie Hovdekorp, uddannet lærer men nu selvstændig med firmaet Kodesmart.dk styrer børnene igennem mindre værksteder, hvor der bliver mulighed for at udforske og lege med små robotter. Forældre og bedsteforældre er velkomne til at lege med.

Børnejazz
Fredericia Bibliotek inviterer børnefamilier til to koncerter i anledning af festivalen ”Jazz for kids”. Sangerinden Malene Kjærgård og hendes band inviterer på en musikalsk rejse jorden rundt mandag d. 12. oktober kl. 14.00. Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden.


Onsdag d. 14. oktober kl. 15.00 er der mere musik, når Stine Michel og hendes EventyrOrkester spiller koncert for børn og deres voksne. Stine Michel er sanger, komponist og historiefortæller. Hun inddrager børnene aktivt i koncerten med rim, remser og dans. Begge koncerter er for børn fra 4 år.

Børneteater
Ingen ferie uden et godt børneteater. Det sørger de lokale kræfter, Helle Lyager og Bonnie Lykke for, når de byder velkommen til deres dukketeater ”Godmorgen” torsdag d. 15. oktober kl. 10.00. Det er teater for de 3-7 årige med magiske overraskelser undervejs.

Velkommen til Konfetti fabrikken
Rund efterårsferien af med et brag fredag d. 16. oktober kl. 10.00, når Mathias Hundebøll besøger biblioteket med et kreativt værksted for børn fra 4 år. Det bliver en skøn blanding af musik, sang og oplæsning fra hans bog ”En løve i zebraklæder”. Mattias Hundebøll er musiker, tv-vært og manden bag Konfetti Fabrikken – et podcast univers for børn.

Billetter til alle arrangementer kan købes på Fredericia Bibliotek eller via bibliotekets hjemmeside.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer