Det har været en fantastisk sensommer for Madsby Legepark, der ellers oplevede en noget drøj juli. Juli måned har ellers lige siden 2003, hvor legeparken begyndte at tælle antallet af gæster, været den bedste. Det er slut nu. August 2015 registrerede legeparken ca. 65.000 gæster mod ca. 60.000 i juli 2015. Det gode vejr og særligt i weekenden, hvor der var Kræmmermarked har været med til at sende besøgstallet i vejret. Det samlede besøgstal for hele året ligger som regel på 300.000 – plus minus 10-20.000.

Aktivitetsdag for alle!
Traditionen tro afholder Madsby Legepark Aktivitetsdag for alle, som i år er søndag den 13. september. For 50 kroner pr. person kan du købe et aktivitetsbånd i Informationen mellem kl. 10 og 15. Aktivitetsbåndet giver dig ubegrænset adgang til ture med Madsby-Toget, bådene og minigolf mellem kl. 10 og 16. Du kan selvfølgelig stadig købe billetter til de enkelte aktiviteter til normal pris.

Fra kl. 12 og kl. 14 kan du møde folk fra Odense Zoo på deres haj-cykel. De er på besøg for at fortælle om deres spændende ’Planet Shark’ udstilling i Odense Zoo, og du kan via Odense Zoo’s hjemmeside www.odensezoo.dk læse mere om, hvordan du deltager i en konkurrence om 2×4 billetter til udstillingen.

Læs mere og følg med på Madsby Legeparks Facebookside: https://www.facebook.com/madsbylegepark og www.madsbylegepark.dk