Endelig kom dagen. Gymnasiet HTX Lillebælt har benyttet sig af den nye HTX-fløj siden starten på sidste skoleår, men i dag blev den officielt indviet.

Det var en speciel dag på Gymnasiet HTX Lillebælt. Der var nye første årselever, der havde første dag, og klokken 11:00 var der officiel indvielse af HTX-fløjen på Teknikervej i Erritsø.

“Først kom der en vandskade, og så fik vi en pandemi. Det er et stort øjeblik, som vi har ventet på. Vi fik vandskaden i slutningen af juni 2019, og da vi endelig fik udbedret den, så kom corona og udskød det endnu engang,” siger rektor på HTX, Lars Hansen, til Fredericia AVISEN.

Lars Hansen var en glad mand efter indvielsen. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I det seneste skoleår har Lars Hansen set den nye bygning i brug, og han har kunne lide hvad han har set.

“Vi har endelig fået skabt en bygning, der kun er gymnasieelever, og det gør, at vi har fået det ungdomsmiljø, som vi gerne ville have,” forklarer Lars Hansen med hentydning til, at man tidligere delte bygning med blandt andet kursister:

“De er noget længere oppe i årene, og det harmonerer ikke med et ungdomsmiljø,” konstaterer Lars Hansen.

Eleverne stod spændt og ventede på snoren blev klippet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I den seneste tid er smittetrykket steget i Danmark, og derfor tager man stadig forbeholdt på Gymnasiet HTX Lillebælt.

“Vi har sat borde og stole i den nødvendige afstand med opmærkning , og har sat rigeligt med håndsprit op og opfordrer eleverne til at have en god hånd hygiejne,” siger Lars Hansen.

Håndspritten ved hovedindgangen blev benyttet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Grundet Covid-19 vil der foreløbig heller ikke være fester arrangeret på Gymnasiet HTX Lillebælt. Når der bliver åbnet op for nattelivet vil det igen være tilfældet, oplyser Lars Hansen.

Leave a Reply