Spice Vest slog i februar dørene op på Vejlevej, og nu er det en stolt medejer i form af Ali, der kan berette om, at pizzariet er den bedste sælgende fredericianske butik hos madportalen Hungry.

Det er en ganske almindelige tirsdag middag, men ikke for Ali, der stolt fortæller, at han sælger meget via Hungry.

Ali tager tager mig med hen mod bagdøren i pizzariet og peger op på væggen og siger: “Vi er dem, der sælger mest via Hungry efter kun syv måneder. Det er helt vildt,” siger han.

Meget apropos Hungry, som man typisk bruger til at bestille maden til udbringning, er Spice Vests anden medejer, Alev Ademov, på vej ud af døren for at køre bestillinger ud.

“Vi har rigtig mange udbringninger, men jeg havde ikke forventet, at det ville gå så hurtigt med at blive de mest sælgende på Hungry i hele Fredericia. Det er jeg stolt af,” fortæller Ali, der sender en tak til kunderne:

“Det er en overvældende opbakning vi har fra dem. Mange af mine tidligere  kunder er kommet tilbage, men vi har også fået mange nye, både her fra området og andre steder i byen.”

Hos Spice Vest er det dog ikke kun pizzaretter, som de laver og det har også været med til at give dem en god start.

“Vi har en buffet med specialiteter og salatbar også. Der er noget til alle hos os, og det gør, at man kan tage hele familien med herind og spise, også selvom alle måske ikke vil have en pizza,” lyder det fra Ali.

Om Hungry:

Hungry.dk blev startet i begyndelsen af 2013 med én klar mission: at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad melder sig. Vi elsker takeaway og samtidigt at udfordre status quo. Derfor ville vi introducere en løsning, som har fokus på udvalg, relevans og loyalitet. Det, synes vi, er lykkedes, men derfor er der altid plads til forbedringer. Og det arbejder vi hele tiden på at levere.

Over 1200 restauranter er en del af Hungry.dk-netværket, og flere kommer til dag for dag. Det skaber et varieret udvalg i langt størstedelen af de danske byer, og dette udvalg gør vi tilgængeligt for vores kunder via website og mobil app. Hver dag modtager og behandler vi tusindvis af bestillinger fra sultne kunder og skaber på den måde værdi for vores netværksrestauranter.

Med få klik (eller swipes med fingeren) bestilles maden, og restauranten svarer med det samme tilbage med en forventet leveringstid. Simpelt og lige til.

https://www.facebook.com/mrhoejer/