Siden Bent Bjerre Jørgensen forlod jobbet som centerdirektør for efterhånden lang tid siden har Fredericia Kommune været på jagt efter hans afløser. Han er nu fundet, og starter d. 15. august i en nyoprettet stilling som leder af Madsbyparken, der også omfatter Fredericia Idrætscenter.

Det er den tidligere FHK-spiller og siden sælger for FC Fredericia, Kasper Findahl, der skal være leder af Madsby Legepark. Fredericia Kommune bekræfter overfor Fredericia AVISEN, at man har fundet afløseren til Bent Bjerre Jørgensen.

Findahl kommer lige fra en længere rejse med hans kone Pernille og parrets to børn, men inden det kom han fra en større stilling hos FLEX1ONE.

Kasper Findahl er et kendt ansigt i Fredericia, en by hvor han i flere år optrådte på det bedste herrehåndboldhold i ligaen. Da håndboldskoene blev lagt på hylden begyndte en ny æra for Findahl, der nåede 10 år hos FC Fredericia som sælger, inden han skiftede væk fra sportens verden.

Nu er han igen at finde i forbindelse med sport, denne gang som leder af Madsbyparken, der også omfatter Fredericia Idrætscenter.

”Vi havde et stærkt ansøgerfelt, men jeg er ikke i tvivl om, at vi har valgt den helt rigtige til at stå i spidsen for Madsbyparken. Kasper er både holdspiller og frontløber, og det er vigtigt at kunne mestre begge dele i stillingen, siger kultur- og fritidschef Bodil Schelde-Jensen i en pressemeddelelse.

”Jeg er utroligt glad for og stolt over, at jeg er blevet peget på til at stå i spidsen for Madsbyparken. Fredericia Kommune har med rette store ambitioner for Madsbyparken, og jeg glæder mig til at være med til at indfri det enorme potentiale sammen med de dygtige medarbejdere, lokale organisationer, borgere og erhvervslivet, ” siger Kasper Findahl. 

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d