Joci Sushi i Danmarksgade har fået en sur smiley efter en forbrugerhenvendelser, som gjorde, at Fødevarestyrelsen lavede et kontrolbesøg i restauranten.

I kontrolrapporten, som kan læses her står der, at Fødevarestyrelsen havde fået forbrugerhenvendelser om sygdom efter besøg hos Joci Sushi.

Under kontrolbesøget fandt Fødevarestyrelsen en række forhold, der gjorde, at restauranten nu har fået en dårlig smiley og en bøde på 10.000 kroner.

“Knive i det varme køkken var kilet ned mellem stålbord og væg, hvorved der er risiko for at knivsbladet som kommer i kontakt med fødevarer forurenes. Ebi rejer bliver efter friturestegning lagt tilbage i samme papkasse som de blev opbevaret i på frost, hvorved der er risiko for forurening fra pappet som ikke har en rengøringsvenlig overflade,” står der i kontrolrapporten.

I kontrolrapporten påpeges det også, at fersk kylling og fersk oksekød er opbevaret ved for varm temperatur.

“I køleskabet blev opbevaringstemperaturen målt til 12,3 grader med kalibreret luftføler. I køleskabet blev der opbevaret fersk kylling og fersk oksekød i plastbøtter (6 bøtter i alt). Desuden blev der opbevaret en skål med svampe som var fyldt med fersk hakket oksekød,” står der i kontrolrapporten.

http://bit.ly/rosalecture
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Bent Husted
Bent Husted
11 måneder siden

Det er dog en skrækkelig historie … Men hvad i alverden har en reklame for Rosa og Røderne at gøre med inficeret mad???

Andreas Dyhrberg Andreassen
Admin
11 måneder siden
Svar til  Bent Husted

Godmorgen Bent,

Absolut intet – det er som du skriver – en reklame. Og reklamerne skifter.

God dag.