FC Fredericia har forlænget aftalerne med Martin Mikkelsen og Lukas Enevoldsen, der begge sluttede efteråret stærkt af.

I opstarten til sæsonen trænede Lukas Enevoldsen med i FC Fredericia. I første omgang kastede det ikke en kontrakt af sig, men da det viste sig, at Sonni Nattestad og FC Fredericia veje skulle skilles, så opstod der kontakt igen og parterne endte med at indgå en aftale gældende frem til 31. december 2019.

Lukas Enevoldsen har vist sig som en stærk forsvarsklippe. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Især i slutningen af efterårssæsonen markerede Enevoldsen sig som et stærkt kort i FC Fredericias defensiv, og det har nu udmøntet sig i en forlængelse af aftalen.

“Lukas har udviklet sig positivt og vi forventer at han bliver endnu stærkere i løbet af foråret 2020,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, i en pressemeddelelse fra klubben.

Martin Mikkelsen gjorde det godt i slutningen af efteråret. (Foto: Janus Bang / Fredericia AVISEN)

Martin Mikkelsen kom til FC Fredericia fra Hobro i starten af august. Som efteråret skred frem fik han tilkæmpet sig en del spilletid og fik bidraget med sin rutine og spillemæssige kvaliteter. Det har kastet en forlængelse af sig.

“Vi er glade for at Martin har takket ja til at fortsætte og han skal med sin store rutine hjælpe sine holdkammerater i bestræbelserne på at vi kan fastholde vores flotte placering,” fortæller Stig Pedersen.

Både Enevoldsen og Mikkelsen har skrevet under på en ny aftale gældende frem til sommeren 2020. Det er uvist, hvad der skal ske med Mathias Nygaard, der har kontraktudløb d. 31. december 2019.

Www.eventc.dk

Skriv et svar