FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, vil have gjort noget ved forholdene på Monjasa Park, efter at der opstod ballade i forbindelse med klubbens opgør mod Silkeborg.

To overtrædelser af maskeringsforbud, en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, en sag om opsætning af klistermærker på en politibil og en sag vedrørenede et stenkast efter en patruljevogn.

Det noterede Sydøstjyllands Politi i kølvandet på FC Fredericias kamp mod Silkeborg i fredags, hvor der ellers var forrygende stemning på Monjasa Park.

To livlige fangrupperinger fra begge lejre skabte en flot ramme om opgøret, som endte med at få et trist efterspil med de pågældende episoder.

“Jeg har været i kontakt med politiet, og vi holder et møde i løbet af ugen, hvor vi skal se, hvad der er op og ned. Vi er ikke vant til så stort et tryk fra vores egen fangruppering, som vi også er i dialog med. Vi har det indtryk, at folkene bag fangruppen, som bruger mange timer på det, vil have at folk opfører sig ordentligt. Det er også svært for dem at gøre noget ved det, da det kan være folk, som de ikke har set før og derfor ikke kender. Vi skal have udpeget de uheldige elementer, men jeg har endnu ikke et klart overblik over situationen,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN.

En af de problematiker, der formentlig var udslagsgivende for balladen, er adgangsforholdene til og fra Monjasa Park for udeholdets fans. Silkeborgs fans blev sluset ind og ud af området lige ved siden FC Fredericias fanklub, Red Pride.

“Monjasa Park har store problemer, når vi har at gøre med to fangrupperinger. I og med, at vi har en stor fanklub som nu, er det vigtigt, at der er bedre adskillelse. Monjasa Park er ikke indrettet til at have to fangrupperinger pt. Der hvor Silkeborgs fans stod, vil vi have lavet en tribune, uanset om vi rykker op eller bliver i 1. division. Til næste sæson får vi Superliga-hold ned, som kommer med mange fans, og der opstår derfor et problem til flere kampe, og det skal vi derfor have løst,” forklarer Stig Pedersen, der nu vil indlede en dialog med Fredericia Kommune om hvad man kan gøre for at forbedre sikkerheden og forholdene på Monjasa Park.

http://gardeniablomster.dk/
Annonce