FC Fredericia fortsætter med at levere gode præstationer i NordicBet Ligaen, da de slog Fremad Amager 3-1 på udebane. Med denne sejr har holdet nu vundet deres tre seneste kampe og er fire point over nedrykningsstregen.

FC Fredericia var uden Anders Holvad og Daniel Johansen i truppen, men Jeppe Brinch var igen til rådighed efter sin karantæne, og FC Fredericias cheftræner Michael Hansen valgte den samme opstilling som i deres seneste kamp mod Nykøbing.

Kampen startede med en hurtig mulighed for Fremad Amager, da Yannick Agnero fik bolden i feltet, men hans afslutning gik langt over mål. Kort efter udnyttede FC Fredericia en miskommunikation i Amagers forsvar, og Adam Jakobsen scorede sit første mål i sæsonen, hvilket gav FC Fredericia en tidlig føring. Efter ti minutter fordoblede Nicklas Røjkjær føringen, da Mathias Kristensen drev bolden frem og spillede Røjkjær fri, som sikkert scorede sit ottende sæsonmål.

Efter dette mål overtog Amager initiativet, og de var tæt på at reducere efter 34 minutter, da Gustav Marcussen ramte stolpen efter en flot parade af FC Fredericias målmand, Valdemar Birksø. Kort efter foretog Amager-træner Carit Falch en dobbeltudskiftning for at prøve at ruske op i sit hold, men det var stadig FC Fredericia, der dominerede.

I anden halvleg fortsatte FC Fredericia med at spille godt, og de scorede deres tredje mål efter 50 minutter. Adam Jakobsen blev spillet fri af et flot indlæg fra Simon Bækgård og headede bolden sikkert i mål. Kort efter reducerede Amager til 3-1, men FC Fredericia stod fast og formåede at holde fast i sejren. I de sidste minutter af kampen var FC Fredericia tæt på at score igen, men kampen endte 3-1 til gæsterne.

Med sejren har FC Fredericia nu fået en god start på foråret, og holdet har også hentet deres første udebanesejr siden oktober sidste år. Deres seneste tre sejre har også hjulpet dem til at få et lille pusterum i kampen for at undgå nedrykning.

Alt i alt var det en god præstation af FC Fredericia, der formåede at udnytte deres chancer og spille solidt i forsvaret. Deres næste kamp er på søndag mod HB Køge på Monjasa Park, og FC Fredericia vil håbe at fortsætte deres gode form og fortsætte deres jagt på at undgå nedrykning.