Forside Erhverv EDC Domus åbner i MyGarage

EDC Domus åbner i MyGarage

DEL

EDC Domus har åbnet endnu en mæglerbutik. Butikken kommer til at hedde EDC Domus First Class og har til huse i det eksklusive MyGarage i Vejle på Wittrupvej 1, 7120 Vejle Ø. Butikken kommer til og dække hele Trekantområdet.

”Vi har nu taget skridtet fuld ud, og åbnet en butik alene med fokus på liebhaversegmentet, udtaler indehaver af EDC Domus Johs. Andersen. Ideen med EDC Domus First Class er ret basal. Vi giver den eksklusive del af boligmarkedet i Trekantområdet, en butik der er skræddersyet til dem. Vi har i forvejen butikker i hele Trekantområdet, og de skal naturligvis inddrages i det omfang, det giver værdi for vores kunder. Vi vil f.eks. altid komme to mand ud på hver vurdering, en fra EDC Domus First Class og en fra den lokale EDC Domus butik”, fortsætter Johs. Andersen. 

MyGarage er i dag kendt for at huse flere eksklusive virksomheder og er også autoriseret Porsche værksted, samt autoriseret forhandler af Rolls Royce, McLaren og andre eksklusive bilmærker, spændende virksomheder og endelig den såkaldte Gentlemans Garage, som i dag udgør en aktiv netværksklub i MyGarage.

“Beliggenheden er nøje udvalgt – dels kommer mange af vores kommende kunder i forvejen i MyGarage, derudover er det beliggende perfekt i forhold til infrastruktur og tilkørselsforhold fra hele Trekantområdet. MyGarage vil helt sikkert vokse de kommende år med mange nye spændende virksomheder som flytter ind, og vi glæder os til at være en del de kommende udvidelser,” fortæller Johs. Andersen.

EDC Domus First Class har ansat ejendomsmægler Jens Ehmsen som daglig leder og kontoret vil fra start været bemandet med 3 medarbejdere herunder Stephen Høegh Mortensen, foruden førnævnte og Johs. Andersen. EDC Domus First Class vil være den første ejendomsmæglervirksomhed i Trekantområdet alene med fokus på liebhaversegmentet.

DEL