Solen er over os, og det kan betyde en tur på vandet i kanalerne. Fredericia AVISEN har besøgt East Coast Surfers i C-byen, hvor indehaver Martin Stephansen fortæller om den nye sæson.

Hos East Coast Surfers kan man leje SUP-boards og så tage en tur i kanalen og have det sjovt. Da Fredericia AVISEN var forbi Martin havde der dagen igennem været fyldt med virksomheder, som havde booket sig ind, blandt andet Jutlander Bank.

“Vi er ikke startet med vejret som sidste år, men det er ved at komme, og vi har haft travlt her i dag,” siger Martin Stephansen og fortæller, at der blandt andet har været et hold på 35 fra børne/ungeafdelingen på inden Fredericia AVISEN lagde vejen forbi C-byen.

Sidste år var East Coast Surfers noget nyt, som fredericianerne skulle vænne sig til. Den varme sommer gjorde forholdene optimale til at komme på vandet, og det har også givet en effekt i år, hvor folk er begyndt at komme af sig selv.

“Det at vi var så meget på vandet sidste år har meget at sige. Folk vil gerne på vandet og se hvad det er for noget, og det er mange ved at finde ud af. Blandt andet bruger firmaer det til events, nogle bruger det til polterabend og så er der familier, som bare vil have nogle hyggelige timer sammen,” forklarer Martin Stephansen.

Kom en tur i C-byen og hop en tur på vandet på et SUP-board fra East Coast Surfers. Læs mere om Martin og hans gesjæft her.

http://jyskserviceaps.dk/