D. 11. august afholdes arrangementet “havnen for alle,” og det bakker East Coast Surfers i Kanalbyen op om.

Som en del af arrangementet kommer der en lift ned på havnen den dag således, at folk i rullestole kan komme ned i kajakker og på SUP-boards, og i den forbindelse bakker East Coast Surfers op om arrangementet.

“Det handler om, at vi vil have aktiviteter for alle hernede. Vi har oplevet at Fredericia er byen for alle, og det gør man i den grad opmærksomhed med, at få de handicappede i vandet. Muligheden med lift er unik, og altafgørende for, at de handicappede kan komme i vandet,” siger indehaver af East Coast Surfers, Martin Stephansen, til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvad det er han går ind og hjælper med den dag:

“Det jeg gør, at jeg har et ekstra stort paddleboard, så det er helt sikkert for dem.”

Selvom brugerne d. 11. august hovedsageligt vil være handicappede ændrer det ikke på noget for Martins vejledning i forhold til paddleboards-introduktionen.

“Det er fuldstændig samme tilgang til det, som det er normalt. De får lidt ekstra sikkerhedsmæssige ting omkring det, hvis deres handicap gør, at de ikke kan svømme. Derfor er der lidt ekstra livreddere på, og vi har de ekstra store boards så vi holder dem på boardsene, men det er akkurat samme tilgang som normalt,” forklarer Martin Stephansen.

“Havnen for alle” finder sted d. 11. august fra klokken 12:00 – 16:00 og er arrangeret af rullestolsbrugeren Brian Nuppnau.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her