1. oktober 2021 er det 60 år siden, at Erik Andersen åbnede den første EA Værktøj butik i Fredericia, og siden er der kommet seks flere til i landet. Michael Damborg, leder af Fredericia-afdelingen, og kollegaerne slog dørene op fredag formiddag, og her var der dukket mange samarbejdspartnere og leverandører op.

De er kommet på en ny adresse, men det har ikke reduceret opbakningen til deres produkter og service. I anledningen af fødselsdagsfejringen holdt EA Værktøj åbent hus, og samtidig havde de inviteret en masse leverandører. Derudover havde de åbnet en pølsevogn fra klokken 11 til klokken 15, som også havde tiltrukket en del mennesker.

Lokalsamfundet var mødt talrigt op til åbent hus og fødselsdagsfejring

– Det er vigtigt, at vi får snakket med vores kunder, vise dem vores produkter og lokaler. Det er igennem dialogen, at de kan blive klogere på, hvilke ting, som vi arbejder og handler med. Der har vi valgt 17-18 leverandører, hvor vi får vist deres produkter til kunderne. Det er ikke kun for salgets skyld, men det er også for at vise, hvad vi kan, fortæller Michael Damborg.

Generelt var der god opbakning til arrangementet fra lokalsamfundet, og derfor var det en kæmpe festdag. Åbent hus arrangementer har altid noget specielt over sig, da de fremmødte personer har en nysgerrig og åben tilgang til dialog, og netop denne tilgang gjorde sig gældende fredag formiddag hos EA Værktøj.

– Man sætter sig jo lidt op til det, selvom vejret ikke er med os. Det er en spændende dag, og vi har alle sammen glædet os til den her begivenhed, uddyber han.

Michael Damborg har været i EA Værktøj i 37 år, hvor han har arbejdet sig op til chefposten. Han startede som arbejdsdreng, senere i lære og nu er han chef. Han elsker, at jobbet har dynamisk tempo, hvilket vil sige, at der ikke findes to dage af det samme. Der sker noget nyt hver dag, hvilket kan mærkes tydeligt i håndværkerbranchen, da der er fart over feltet.

Der er mange udbydere af den samme stil inden for samme branche, men der er stadig arbejdspladser til dem alle sammen. Det understreger bare, hvilken god og spændende tid, som håndværkerbranchen i øjeblikket oplever.

– Kunsten er at blive dygtigere hver dag og give god service til kunderne. Priser er jo et abstrakt og sjovt felt, fordi man tør jo godt at investere en stor sum penge, hvis man stoler på folk. Altså er det centralt for os at have et godt og sundt forhold til vores kunder. Vi er 17 ansatte i den her afdeling, som er klar til at gå ekstra kilometer for vores kunder og samarbejdspartnere, slutter han af med.

EA Værktøj holder fødselsdag i fem andre byer i næste uge, mens Fredericia og Brøndby-afdelingerne holdt festlighederne fredag eftermiddag.