Fredericia AVISEN er forbi den nye EA Værktøj ,som slår døren op i morgen. Parkeringspladsen er fyldt, det er dog ikke kunder endnu. Leverandører og medarbejdere arbejder på højtryk for at blive klar.

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, der var kassevogn- og stationcartræf på Vestre Ringvej 4, men det er såmænd bare EA Værktøj, der er ved at blive klar til åbning.

Butikken er i et-plan, hvilket giver en helt anden butiksoplevelse og hvis man har været i EA Værktøj, så ved man der skal mange varenumre på plads. Overalt stikker der pludseligt et nyt hoved op, det er de mange leverandører, som stiller varer på hylderne.

Mascot får en god plads i den nye butik. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Der er meget plads i butikken og specielt erhvervsbeklædningen bliver foldet ud på en ny og mere imødekommende måde.

Det bliver godt overblik i den nye butik. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Jeg fanger Heine Andersen midt i travlheden og han siger:

“Vi har rigtig travlt lige nu, vi render rundt et sted mellem 50 – 60 mennesker, både vores egen folk, der er kaldt hjem fra afdelingerne og så en masse af vores gode leverandører, som gerne vil hjælpe os med at få pakket tingene ud og hængt dem op. Vi har nok i snit været 40 mennesker fra klokken 7 om morgenen til klokken 21-22 om aftenen i en periode”.

Heine Andersen står midt i flytterodet. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“I både Middelfart og Vejle har vi erfaring med at flytte vores lokation fra centrum til lidt ud af byen, så vi er lidt erfarne, men det er altid spændende og udfordrende at flytte. Det er første gang, at jeg er med til at åben en ny EA, det er noget specielt at bygge det hele op fra bunden”.

EA Værktøj har mange varenumre. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

EA Værktøj regner med at have det hele på plads, så de kan samle energi i weekenden og være klar til den stor åbning mandag den 2. september.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN
https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?