Forside esport EA Sports løfter sløret for FIFA 19

EA Sports løfter sløret for FIFA 19

DEL
fifa 19

Fredericia AVISEN elsker gaming og vi har næsten ikke fået armene ned over den gratis VM-opdatering før EA Sports kommer med flere nyheder.

Nu skal vi endelig sidde hjemme i stuen, når det kommer til Champions League og spille det realistisk. EA Sports har endelig kommet til enighed med UEFA og købt rettighederne til licensen. Så nu hedder det ikke Champions Cup mere, men spillet følger den originale Champions League-turnering og vi er tæt på at FIFA 19 er helt komplet.

Der bliver også udvidet med en del hold, da Champions League-delen gør spillet en del større. Det bliver også en del nye tiltag i managerdelen og Hunter spøger også i kulissen igen. I en tråd på Facebook spørger en FIFA-fan om det er slut med historien om Hunter? EA Sports svarer igen med “Hvem siger, at vi er færdige med Hunter”.

Det virker som om at FIFA19 bliver toptunet og at EA Sports lytter til spillerne af det populære fodboldspil. Som FIFA-entusiast og kulturjournalist har jeg større forventninger til FIFA 19, end jeg har haft til mange af de andre titler gennem tiden.

Nogle af de ønsker jeg selv har omkring udvidelser er at kvindedelen bliver udvidet med hele ligaer. Så kunne jeg godt tænke mig enten, at der kom ungdomsrækker så man kunne træne “rigtige” ungdomsspillere frem for computer genererede navne og stats. Det kunne også være fedt med en futsaldel, eller en regulær indendørsturnering.

Udgivelsesdatoen er sat til september 2018, og der vil som sædvanligt være flere versioner, der kan købes online med forskellige fordele. Sidste år var også første år, hvor jeg valgte at downloade spillet. Det giver en god tryghed at have det på harddisken i stedet for spillet på fysiks dvd, men det er jo så træls, at man ikke kan tage spillet med over til en kammerat.

Vi anmelder spillet så snart, det kommer, lets play FIFA.