Bilka og føtex gentager nu succesen med samlepotter, som sidste år fik agurk, spinat og persille til at spire blandt store og små. Som led i kampagnen Min Køkkenhave inviterer føtex på Venusvej alle kunder til en sjov dag i køkkenhaven.

Det sker fredag den 10. marts kl. 15 – 19, hvor føtex på Venusvej trækker i havehandskerne og byder på aktiviteter for hele familien.

I plantekasser kan børn se og smage på forskellige krydderurter, ligesom de kan dyrke deres egen plante eller så frø i en farverig potte, som de kan tage med hjem. Der vil også være tegnekonkurrence, hvor man kan tegne sin yndlingsgrøntsag eller drømmekøkkenhave og vinde en flot cykel. Og kl. 16.30-17.30 kigger grøntsagsmanden forbi, hvor han laver aber, hunde og andre fantasifulde figurer ud af frugt og grøntsager.

– Det er ikke hver dag, at vi får besøg af en ægte skulptør, der kan lave sjove figurer ud af alverdens frugter og grøntsager, og derfor håber jeg selvfølgelig også på, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi på fredag, siger Henrik Mogensen, varehuschef i føtex på Venusvej.

Kampagnen ”Min Køkkenhave” kører fra 3. marts til 30. marts, hvor kunder i Bilka og føtex får udleveret en lille potte med jord og frø, hver gang de køber for 100 kr. Der findes 24 forskellige potter, som kan samles i en særlig samlebakke eller plantes ud i en mindre potte. På kampagnens hjemmeside findes førstehjælp til planterne og en kalender over de 24 frø.

Kampagnen har også sin helt egen Facebook-side, ”Plantvandsmag,” hvor man kan holde øje med de forskellige aktiviteter og bytte samlepotter med andre samlere.

Find mere info på www.plantvandsmag.dk