Der er dyretema i Pigernes Verden. I hvert fald bærer meget af efterårskollektien i butikken præg af, at det er inspireret fra dyr.

Den ene indehaver af Pigernes Verden, Sanne Falkenby, er ved at ekspedere en kunde, da vi kommer ind i butikken. Vi indtager ventepositionen og snuser lidt rundt i butikken. Det især til stor glæde for Loresa, der kaster sig over området med Pilgrim. Hun bliver sågar spurgt, om hun har brug for hjælp. Det har Loresa dog ikke i denne omgang.

Efter noget tid kommer Sanne hen til os, og Loresa starter ud med at spørge om, der er samme trends, der gør sig gældende

“Jeg synes det er meget med løst strik. Det der går igen er skin med jeans look og leggins,” siger Sanne og fortsætter:

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Den her har sådan det der bukselook, sådan noget er der rigtig meget af. I strik sådan er det sådan noge med, at man kombinerer det lidt mere feminine.”

Niels er lidt på udebane i Pigernes Verden, men han får spurgt Sanne, hvilke farver der er typiske efterårsfarver i kollektionen.

“Det er lidt mer brændte farver nu. Aquafarver, lime og lignende er mere forårsfarver, så dem har vi ikke så meget af,” forklarer Sanne.

Overtøjet er populært for tiden hos Pigernes Verden. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Udenfor støvregner det, og temperaturen er ikke høj længere denne formiddag, hvor vi besøger Pigernes Verden. Den generelle tendens med efterårsvejr kan også mærkes i Pigernes Verden.

“Jeg synes, at det er ved at hjælpe på det. Man kan godt mærke at vejret er skiftet, så der er en tendens at spore i, at der bliver solgt en del langbukser,” siger Sanne.

“Vi er også så småt begyndt at sælge mere overtøj. Her er det noget, som man er vandtæt, der er et hit,” fortsætter Sanne, der inden vi forlader butikken kommer med en overordnet overskrift for efteråret:

“Der en klar tendens i vores kollektion, at en del af det er inspireret af dyr,” lyder det fra Sanne.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det