Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Det var Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard, der stod for dagens pressebriefing, og han lagde ud med at fortælle om tyveri fra to personbiler.

Mellem mandag klokken 23:00 og frem til tirsdag klokken 07:00 har en BMW på Samsøvej været udsat for tyveri. Man har knust ruden i føresiden og stjålet rattet med tilhørende airbags. 

I tidsrummet mandag klokken 20:30 og frem til tirsdag klokken 07:30 har der også været tyveri fra en bil. Det er sket på Fælledvej, hvor det er gået ud over en nyere Mercedes. Ruden i højre side er blevet knust, og man har stjålet tøj og solbriller.

»Det er typisk noget, der sker ved dyre biler. Om de to episoder har noget med hinanden at gøre ved vi ikke,« siger Finn Ellesgaard.

På Vejlevej har der været en episode med kørsel uden førerret. Det sket tirsdag klokken 16:47, hvor en 22-årig mand, der er fra Fredericia, blev standset i en personbil og sigtet for det nævnte forhold.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer