Forside Middelfart Dyr på biblioteket

Dyr på biblioteket

DEL
Foto: Ejby Kommunes Lokalhistoriske Arkiv.

Ejby Kommunes Lokalhistoriske Arkiv har vanen tro arrangeret billedudstilling på Ejby Bibliotek i juli måned. I år er temaet dyr – i flere afskygninger.

Hvert år i juli måned udstiller Ejby Kommunes Lokalhistoriske Arkiv billeder fra en svunden tid på Ejby Bibliotek. Og det er altid populært hos bibliotekets brugere at gå og nærstudere de gamle fotos, som i de senere år har koncentreret sig om foreningslivet. Men i år sadles der om: Nu skal det nemlig handle om dyr.

Dyr er ikke bare dyr
I arkivets omfangsrige gemmer er man i år dykket ned for at finde en masse forskellige billeder af dyr. Og på den måde vil man kunne se, hvor mange forskellige funktioner, dyr egentlig kan have.

Her vil være eksempler på både kæledyr, husdyr, hobbydyr og fangstdyr – alt sammen med den lokale forankring, som er afgørende for arkivet. Fotos af gamle markredskaber, der trækkes af dyr, billeder fra lokale børnedyrskuer, fiskefangst og meget andet kan du beundre, når du gæster biblioteket i Ejby i juli.

Udstillingen kan ses på Ejby Bibliotek i juli måned. Der er adgang til bibliotek alle dage kl. 7 til 22, hvor du kan lukke dig ind med dit Sundhedskort.

Du kan læse mere om Ejby Kommunes Lokalhistoriske Arkiv på www.ejbyarkiv.dk

DEL