En mor slog alarm da hendes søn ikke dukkede op sammen med andre dykkere i vandet, men dykkerne havde 50 minutters tid under vandet, før de skulle op. En stor redningsstyrke inklusiv redningshelikopter nåede frem til stedet, men dykkerne kom op af sig selv indenfor den tid, der var aftalt.

Opdateres

Johnny Jørgensen fra Diving2000 havde et hold dykkere ude i Lillebælt. Her oplevede man en kraftig strøm, hvilket fik nogle af dykkerne til at komme op til overfladen, hvor de signalerede at alt var godt. En mor kunne ikke se hendes søn blandt disse dykkere, for han dykkede med en anden dykker, et andet sted. Det fik hende til at slå alarm.

Dramatiske minutter ved Lillebælt (Foto: AVISEN)

»Vi havde kontrol over situationen hele tiden, for de dykkere der manglede, havde jo meget tid under vandet, som det var aftalt. Men da vi kommer op er der så slået alarm. Det viser naturligvis hvor godt beredskabet er«, siger Johnny Jørgensen.

Stor aktion (Foto: AVISEN)
Dykkere blev efterlyst (Foto: AVISEN

Hændelsen skete på Lyngsodde ud mod Lillebælt. Det skabte nogle dramatiske billeder da der pludselig kom adskillige politibiler, dykkertjeneste, brandbil, lægebil, ambulance og helikopter. ■

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Lise Bergstrand
Lise Bergstrand
3 måneder siden

Fakta ikke helt på plads!
Der blev ringet 112, da tre dykkere signalere at der var noget galt. De var rigtignok en del af en gruppe på 18 dykkere.
Strømmen havde taget flere af dykkerne og de lå langt ude.
Det var i øvrigt en far til den ene af de tre der ringede.

LotteBoel
LotteBoel
3 måneder siden

Også noget misvisende overskrift, Fredericiaavisen. Drukneulykke!!!! Not.