Forside Fredericia Duoen Hush med den legendariske guitarist Aske Jacoby gæster Tøjhuset

Duoen Hush med den legendariske guitarist Aske Jacoby gæster Tøjhuset

DEL

Den meget populære duo Hush bliver til en trio for en stund, så udover at nyde det velkendte, så kommer der en verdensklasse guitarist oven i hatten til en siddekoncert på Tøjhuset lørdag den 9. november.

“Selvom det først bliver offentliggjort i dag, så har koncerten været tilgængelig på vores hjemmeside. Der er allerede, uden vi har gjort noget, solgt en del billetter, så det kan godt bevidne om, at der hurtigt bliver udsolgt”, siger Sune Rasmussen fra Tøjhuset til Fredericia AVISEN.

I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på “Symfonisk Tour” akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.

HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er om- drejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som mange anmelderroser på vejen under bandets seneste turné.

Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af
de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums. Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik. Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

”Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.”, siger Dorthe Gerlach om valget.

Der vil også kommer sange fra Aske Jacobys eget bagkatalog, så der er ikke noget at vente på, hvis man er til denne genre.

Køb bilet her

http://bit.ly/sofielindelecture
DEL