Rygterne har sivet rundt i Fredericia gennem det seneste stykket tid, men nu er det sikkert. Inden for den nærmeste fremtid kommer det igen til at dufte af syrisk mad i Fredericia, da J&J Marmarita Family åbner med Joni fra det tidligere Joni Marmarita som daglig leder.

Joni Marmarita lå tidligere i Gothersgade, og der var den syriske restaurant populær og mange begræd, at restauranten lukkede i marts 2018.

Nu vender duften af syrisk mad tilbage til Fredericia. Det sker i Vendersgade 16, der senest har huset Eat Different, der for nogen tid siden lukkede. Udlejer Lars Andersen bekræfter til Fredericia AVISEN, at lokalet igen er udlejet, og at J&J Marmarita Family kommer til at ligge der.

Det er i det gamle Eat Different-lokale, at J&J Marmaritta åbner. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Restauranten bliver med Joni som daglig leder, og han vil komme til at drive restauranten med sin kone.

“Jeg glæder mig. Vi lovede, at vi vil åbne igen og det gør vi nu med vores families navn, og det skal være med til at få forretningen op at stå. Det vil blive en lille restaurant, hvor vi vil lave simpel syrisk mad, men vi vil også lave specialiter og tilføje nye retter som chicken tenders med vores hemmelige ingredienser,” siger Joni til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Selvom det kommer til at være et lille sted, vil vi glæde os til at servere den form for mad du vil have til selskaber ud af huset. Vi ser frem til at åbne igen. Vi ser frem til at se fredericianerne igen på vores familiested med masser af kærlighed.”

Joni forventer, at J&J Marmarita åbner inden for den nærmeste fremtid.

http://www.fredericiakfum.dk