Forside Erhverv Duften af spændende kultur: Eat Different er blevet taget godt imod og...

Duften af spændende kultur: Eat Different er blevet taget godt imod og lancerer ny burger

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Eat Different åbnede i slutningen af oktober i Vendersgade, og Fredericia AVISEN har været forbi at få en snak med indehaver Yahya Dandi, der beretter om mange interesserede fredericanere og samtidig fortæller, at han i næste uge lancerer en ny burger.

Jeg har aldrig selv været i Eat Different før, og jeg er derfor spændt på, hvad der venter mig, da jeg åbner døren ind til Vendersgade 16.

Ud fra køkkenet kommer Yahya, der oprindeligt er fra Syrien og nu har boet i Danmark i tre år. Han hilser høfligt og vi snakker om løst og fast.

“Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Kunderne er imponeret over min mad, og jeg håber, at endnu flere vil komme forbi og smage,”  siger Yahye.

Det dufter virkelig godt inde hos Eat Different. Det minder mig om restaurationer syd på med den aroma, som der er. Yahya byder mig, mens vi snakker, på lidt falafel og det falder lige i min smag. Jeg forstår godt kundernes ros, og kunderne har noget at se frem til snart, da menukortet bliver udvidet.

“Fra næste uge af kommer jeg også til at lave burgere for at udvide mit sortiment. Flere har efterspurgt det, og det har jeg taget til mig,” forklarer Yahya.

Flere kunde kommer til, mens jeg er derinde. Det er tydeligt at mærke på dem, at duften i butikken også behager dem.

“Folk synes, at det er hyggeligt at komme herind, og det er jeg rigtig glad for,” konstaterer Yahya og kommer ind på fremtidsplanerne:

“Først og fremmest skal jeg slå mit navn fast her i byen, og det er jeg allerede godt i gang med. Dernæst vil jeg løbende udvikle på konceptet, og nu begynder jeg eksempelvis at lave burgere også, men det kan også være, at der kommer mere nyt med tiden Det må vi se på løbende. Det er dog vigtigt for mig, at jeg ikke går på kompromis med min kvalitet, der skal være høj,” lyder det fra Yahya.

Jeg forlader butikken, og tager turen ud i kulden, men med det hjerte, som Yahya lægger i Eat Differnt, kan jeg ikke andet at blive varm inden i, når der er summen af en sydlandsk kultur på en kold decemberdag.

https://pro-print.dk/