FHK er en inde i en imponerende periode formmæssigt. Holdet vinder over de hold, som de skal, og byder storholdene op til dans. Igår blev det til en sejr mod Århus, og det gør, at der for alvor dufter af slutspil i Fæstningsbyen, når medaljerne skal fordeles til foråret.

I første halvleg mod Århus ramte FHK ikke niveau, men til gengæld var følelsen, at Århus peakede niveaumæssigt og ikke kunne blive bedre. FHK var undervejs bagud med fire mål, men man sad med fornemmelsen af, at hvis FHK strammede sig an, så kunne det hurtigt vende på hovedet – og ganske rigtigt. FHK var bagud 15-19, men et mål, en redning og et mål. Så var pausestillingen 17-19 og det fik Jesper Houmarks tropper til at lugte blod i anden halvleg.

Første halvleg havde været urytmisk pga. mange udvisninger, og kun Anders Kragh Martinusen havde peaket for FHK, men det billede vendte sig i anden halvleg. Forsvaret oppede sig, og Emil Tellerup kom med spektakulære redninger, der fik FHK helt tilbage. Særligt forsvaret med Kasper Young som fremskudt voldte Århus store problemer og fremprovokerede situationer der gjorde, at FHK holdt stand forsvarsmæssigt. Angrebsmæssigt begyndte Nicolaj Nørager og Mishels Liaba at byde sig til, og det gjorde, at alt ikke længere hang på Anders Kragh Martinusen, der med ni mål alene i første halvleg havde ageret enmandshær for FHK.

http://adp-as.dk

En anden faktor, der spillede ind, var publikum. Rasmus Boysen begyndte at brokke sig til dommerparret Mads Hansen og Jesper Madsen, og begyndte at appellere ud mod HK Ultras, der kom med et markant modsvar og fik sat tryk på kedlerne. Det var med til at bære FHK frem, og fra stillingen 20-23 efter 35 minutter, så var stillingen pludselig 24-23 til FHK. Århus udlignede til 25-25, men efter 26-25 så FHK sig ikke tilbage og endte med at vinde 36-35 efter en hæsblæsende kamp, der viste sig, at FHK i dén grad skal tages seriøst i kampen om slutspilspladserne.

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Mikkel Løvkvist (UB): Kom ikke på banen.

Emil Tellerup (4): Har seks redninger på 27 skud, og det er ikke meget, men de redninger han havde i starten af anden halvleg var med til at vende kampen. Det var 100 %-chancer som Tellerup reddede på den klassiske facon.

Jimmi Andersen (4): Kom ind i første halvleg og fik sat en prop i. Reddede blandt andet et straffekast. Faldt dog i niveu og endte med fire redninger på 17 skud.

Martin Bisgaard (7): Solid kamp af venstrefløjen, der scorede fire mål på fem forsøg.

Mads Lenbroch (UB): Spillede ikke nok.

Mishels Liaba (4): Fik skudmæssigt gang i den til sidst og lavede fire mål på syv forsøg. Lavede til gengæld også tre tekniske fejl.

Rune Andersen (UB): Kom ikke på banen.

Nicolaj Nørager (10): Var den stabile drivkraft i FHK-bagkæden med fem mål på syv forsøg og to assists.

Jesper Lindgren (7): Den svenske hardhitter startede ikke så godt forsvarsmæssigt, men fik efterfølgende spillet sig godt op.

Rasmus Boysen (7): Startede heller ikke for godt forsvarsmæssigt, men fik spillet sig op.

Kristian Stoklund (4): Skudmæssigt ramte han slet ikke dagen. Lavede nul mål på fem forsøg i åbent spil og scorede på det eneste straffekast, som FHK fik. Lavede til gengæld seks assists.

Anders Kragh Martinusen (12 – Man of the Match): Sjældent en spiller laver 12 mål i åbent spil. Brugte 18 skud til sine mål, og det giver en scoringsprocent på 66,67 %. Bidrog derudover med tre assists.

Kasper Young (10): Scorede fem mål på fem forsøg, og spillede derudover en hovedrolle forsvarsmæssigt, hvor han i kampens sidste 35 minutter lå som fremskudt og slog Århus’ spil i stykker.

Jakob Frederiksen (7): Kom ind, da Young skulle have luft angrebsmæssigt og scorede på de to forsøg han fik.

Rasmus Meyer (7): Brølstærk på stregen, hvor han lavede tre mål på fire forsøg. Fik oppet sig forsvarsmæssigt som kampen skred frem.

Mathias Hedegaard (4): Fik ikke noget at arbejde med angrebsmæssigt, men fik taget fra i forsvaret og fik to udvisninger.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer