Jeg elsker is. Som i at jeg virkelig elsker is. Alt vejr er isvejr for mig – så derfor var det også en udsøgt fornøjelse at kunne skrive historien om, at et nyt ishus skulle åbne i Fredericia.

Derfor var det da også helt oplagt, at jeg skulle tage min kæreste under armen til en is og en gåtur langs havnen i Fredericia. Allerede før man kommer hen til den lille biks er der en genkendelig duft af friskbagte vafler – og allerede der var jeg jo nærmest i himlen. Det er en dragende duft, og en duft jeg er helt overbevist om kan gøre en afhængig. 

Så er der jo isen. De reklamerer med italiensk is hos Tommy og René – og det smager fuldstændig ligeså fantastisk som isen man får på sin sommerferie i Italien. Der er ikke en finger at sætte på noget.

Det var i virkeligheden så god en oplevelse, at jeg blev nødt til at gentage nummeret. Ikke blot en gang mere – men jeg har da allerede nået forbi lidt flere gange end hvad godt for kropsfiguren er. Men det er en fantastisk friskbagt bubble waffle med den lækreste italienske is. Det smager af mere.

Men men men… så er der jo det der med afstand, som vi skal huske at holde i denne tid. Der er markeret tydeligt foran det lille ishus hvor man må stå – og afstandene er markeret tydeligt. Men når man laver så gode vafler med is, ja så ender der til tider i påskesolen med at være kø. Det tager man dog med ophøjet ro i det lille ishus, for Tommy giver et lille råb bag skranken, og så rykker folk lige lidt tilbage fra dem foran. Så det er der helt styr på – og ja, så er der faktisk ingen undskyldning for ikke lige at spise en bubble waffle eller to.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer