Pt. prøver tusindevis af forældre at logge på AULA, der er nede for at se, hvordan de skal forhold sig til den nye situation, hvor Danmark er lukket ned. Vi bringer her en række servicemeddelelser.

Alle uddannelsesinstitioner er lukket.

Alle fødevarebutikker har varer nok og der er ingen grund til hamstring. Flere supermarkeder melder om massevis af mennesker i deres butikker. Nogle er nødt til at lukke folk ind i hold. Der er varer nok til alle, hvis vi undgår at hamstre.

Alle skoler og institioner er lukket fra mandag morgen, men de som kan bedes holde deres børn hjemme fra i dag – og her skal man ikke fraværsmelde sit barn. Pt. får Fredericia AVISEN mange beskeder om, at AULA er nede.

Fredericia Kommunes krisestab mødes i dag, og der arbejdes med, hvordan man skaber løsninger for de mennesker som skal arbejde.

Alle virksomheder opfordres, såfremt muligt, til at lade deres medarbejdere arbejde hjemme.

Alle beværtninger, natklubber, barer og cafeer opfordres til at lukke i 14 dage – måske kommer der hastelovindgreb på denne inden mandag, men pt. opfordres de til at lukke frivilligt.

Det bliver dyrt for alle, og det vil skabe udfordringer, men alle opfordres til at vise samfundssind og stå sammen.

På Fredericia AVISEN opdaterer vi løbende med vigtige nyheder, samt nyheder fra myndighederne. Redaktionen holder åbent 24/7 og kan fanges på 28 59 00 66 eller på info@fredericiaavisen.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer