Hos den lokale afdeling af Danmarks Socialdemokratiske Ungdom havde de lørdag deres årlige generalforsamling. En generalforsamling, der bød på udskiftning i toppen. 

Næsten 30 unge socialdemokrater var lørdag eftermiddag samlet til generalforsamling. Til mødet var også den lokale Folketingskandidat Jens Jonatan Steen og lokalformand Karsten Cordtz. 

Foto: DSU Fredericia

Ved generalforsamlingen var der på forhånd varslet om udskiftning, da den afgående formand, Karoline Kjær Eriksen, ikke ønskede at genopstille. 

I sin beretning så Karoline tilbage på et år med stor aktivitet i afdelingen, hvor de blandt andet har deltaget på en række kurser og afholdt mange kampagner rundt om i byen. 

Foto: DSU Fredericia

“Det har været en spændende tid som formand i DSU Fredericia. Vi har arbejdet hårdt, og det hårde arbejde betaler sig virkelig. Jeg håber, at den nye bestyrelse vil fortsætte arbejdet, så DSU Fredericias store fremskridt også fortsætter i 2019”, fortæller Karoline Kjær Eriksen, afgående formand for DSU Fredericia.

Den nye formand i afdelingen bliver Stine Høeg Hansen, der indtil generalforsamlingen var næstformand i afdelingen. Stine ser frem til tiden som formand, hvor arbejdshandskerne skal på.

Afgående bestyrelse. Foto: DSU Fredericia

“Vi skal lave et hattrick i det kommende år. Der er tre valg, og de skal vindes alle sammen. Først er der et skolevalg, hvor vi er mange her fra afdelingen der skal ud og debattere på Fredericia Kommunes skoler. Vi skal – og vil gøre vores bedste for – at vinde skolevalget. Dernæst er der et valg til Europaparlamentet, hvor det er vigtigere end nogensinde at få valgt socialdemokrater ned i EU. Sidst, men bestemt ikke mindst, står vi overfor et Folketingsvalg, hvor vi skal have valgt Jens Jonatan Steen ind. Danmark har brug for en ny statsminister, og Fredericia har brug for en socialdemokratisk stemme på Christiansborg”, siger Stine Høeg Hansen, nyvalgt formand for DSU Fredericia. 

Udover et formandsskifte blev der til generalforsamlingen præsenteret et meget flot regnskab af den afgående kasserer Emilie Michelsen. Et flot overskud, selvom der har været investeret i medlemmer på kurser, investeret i kampagnemateriale og meget andet. Emilie Michelsen er dog ikke færdig i den lokale DSU-afdeling, i stedet for posten som kasserer blev hun på generalforsamlingen valgt som ny næstformand for afdelingen. 

De store sko som kasserer skal i det kommende år fyldes ud af Alberte Aabom, der enstemmigt blev valgt som kasserer. Udover udskiftningen i toppen, måtte DSU Fredericia også sige farvel til den meget trofaste Sebastian Ramm, der udtræder af bestyrelsen. I bestyrelsen finder man nu Randi Baunbæk Larsen, der opnåede genvalg, og Zenia Arentoft. 

Den nye bestyrelse. Foto: DSU Fredericia

Bestyrelsen nu ser således ud:

  • Formand: Stine Høeg Hansen
  • Næstformand: Emilie H. V. Ø. Michelsen
  • Kasserer: Alberte Aabom
  • Bestyrelsesmedlem: Randi Baunbæk Larsen
  • Bestyrelsesmedlem: Zenia Nordahl Arentoft
http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce