DSB har valgt at indstille salget af de såkaldte orangebilletter i en periode.

Antallet af passagerer i DSB’s tog er nu under 15 procent af det normale, og der er ikke udsigt til, at den situation ændrer sig i den kommende tid. Det er samtidigt nødvendigt at tilpasse køreplanen, så den er mere robust og mindre sårbar overfor sygemeldinger blandt DSB’s personale.

Der har i de seneste dage været akutte aflysninger af togafgange på baggrund af sygemeldinger, det skal den ændrede køreplan medvirke til at undgå, så du trygt kan planlægge din rejse. 

Reduceret køreplan i hele landet
Antallet af daglige tog bliver reduceret gradvist fra mandag den 23. marts. Køreplanen er tilrettelagt under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger til passagererne. Der vil fortsat være mange afgange at vælge imellem for de passagerer, der har brug for at tage toget. Læs mere om den reducerede køreplan her.

Har du en DSB Orange- eller DSB Orange Fri-billet, der gælder til et tog, som ikke kører grundet reduceret køreplan, kan du vælge at benytte en anden togafgang samme dagHusk at bestille ny pladsbillet til den togafgang du vælger. Pladsbilletter er gratis, og kan fås bl.a. i DSB App og i billetautomaterne på stationerne

Salg af Orangebilletter sættes på pause i påsken
Grundet regeringens opfordringer til at blive hjemme i påsken vil salget af DSB Orange- og DSB Orange Fri-billetter sættes på pause fra d. 4. april t.o.m. d. 19. april 2020.

Har du allerede en DSB Orange- eller DSB Orange Fri-billet til afrejse i denne periode, kan du fortsat benytte din billet.

Hold dig også opdateret via DSB´s særlige side om coronavirus her.

Leave a Reply