Forside Erhverv Drømmen om partnerskab bliver virkelighed – Robinhus udvider i Trekantområdet

Drømmen om partnerskab bliver virkelighed – Robinhus udvider i Trekantområdet

DEL

Ejendomsmæglerkæden RobinHus udvider aktiviteterne i Trekantområdet. Martin Dyg Jørgensen indtræder som ny partner den 1.september 2017. Martin Dyg Jørgensen kommer fra en stilling som salgsdirektør i sikringsvirksomheden Telesikring. Martin Dyg Jørgensen har derudover de sidste otte år beskæftiget sig med udlejningsejendomme.

Boligmarkedet i Trekantområdet har i øjeblikket gode vækstrater i almindelighed, og interessen er i særdeleshed stigende.

En drøm går i opfyldelse

Martin Dyg Jørgensen bliver partner med Christian Garbenfeldt, der de sidste syv år har stået i spidsen for RobinHus, hvor han har været en af områdets bedst præsterende ejendomsmæglere.

De to partnere kender hinanden helt tilbage fra Handelsskoletiden og har altid drømt om at starte forretning sammen.

”Martin og jeg har altid drømt om at arbejde sammen, fordi vi har et blik for et innovativt samarbejde og supplerer hinandens styrker og svagheder på alle parametre”, udtaler Christian Garbenfeldt.

”Ideerne flyver af sted, når vi er sammen. Det har de altid gjort. Vi forstår hinanden og er altid på bølgelængde. Vi vidste, at vi skulle arbejde sammen en dag og nu byder de helt rigtige rammer sig. Den positive udvikling på boligmarkedet, kombineret med de intelligente, moderne og innovative løsninger gør Robinhus-kæden et perfekt match for at realisere vores drøm,” udtaler Martin Jørgensen.

Et koncept for alle

RobinHus konceptet hvor man som udgangspunkt åbner døren selv og RobinHus herefter lukker salget og markedsføringen primært foregår på nettet, passer til alle.

”Vi har ejendomme til salg i Trekantområdet lige fra knap 400.000,- til 11.000.000,- En fremvisning med passion og personlighed fungerer bedst og den kan ikke leveres bedre end af sælger selv.” udtaler Martin

RobinHus er kendt for sit faste salær på 34.995 uanset boligtype og størrelse.

DEL