Mors-Thy Håndbold har markeret sig som sæsonens positive overraskelse hidtil. I aften møder FHK holdet, der trænes af Jonas Wille, og FHK-træner Jesper Houmark har taktikken klar, hvis holdet skal vinde.

FHK kommer til opgøret med selvtilliden i orden. Senest blev det til en sejr på udebane mod Ribe-Esbjerg, og i den foregående kamp mod Aalborg blev der leveret en meget opløftende præstation mod Aalborg, der vandt med 33-36. Selvtilliden er derfor i orden for FHK, men opgaven bliver ikke nem mod Mors-Thy.

»De kommer med et godt forsvar, og så har de en god keeper, som vi ikke skal skyde varm. Vi har trænet godt, og tror på chancen, som vi altid gør. Vi tror, at sejren har været god for os, og kan være med til at give os ro,« siger Jesper Houmark.

Mod Ribe-Esbjerg trak Houmark en joker op ad ærmet. Mishels Liaba gjorde sin entré på banen, og straks kom han i fokus, og det håber FHK-træneren bliver tilfældet igen mod Mors-Thy.

»Han kommer især til at skulle bidrage med skud ude bagfra, ligesom det var tilfældet mod Ribe-Esbjerg. Vi kommer igen til at skulle dosere ham, men vi glæder over at have ham med i det omfang, som det er muligt,« siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I forhold til det seneste opgør, så har Houmark et særligt forbederingspunkt, nemlig angrebsspillet. Selvom det lyder paradoksalt at have fokus på det, når man scorede 32 mål, så er der ting at forbedre der.

»Rigtig mange af vores mål mod Ribe-Esbjerg var på kontra. Vi havde det svært i det etablerede angrebsspil, men der venter også en anden type forsvar, selvom Mors-Thy også kommer til at være aggressive med Emil Bergholt,« siger Jesper Houmark, der glæder sig over at være hjemme i egne rammer igen:

»Det er altid dejligt at spille på hjemmebane. Indtil videre i sæsonen, så har det været mod modstandere, hvor vi har været klare underdogs. Nu møder vi et hold, som godt nok har gjort det over forventning i starten af sæsonen, men på papiret har vi en bedre chance mod Mors-Thy end vi havde mod Aalborg, BSH og Skjern.«

Til dagens opgør er FHK fortsat uden Kristian Olsen og Rasmus Thiemer-Jensen, der ikke forventes på banen før i 2021.

Forud for aftenens opgør er Mors-Thy Håndbold noteret for 11 point, mens FHK er på fire point.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer