FHK skulle i dag op mod Mors/Thy Håndbold i håndboldligaen. De to hold er kendt for at gå til vaflerne, når de mødes. I dag blev ingen undtagelse. En kamp, der gik hurtigere end ventet – uden mange spilstop, trods hårdt fysisk spil og høj fart, men også en kamp, der blev afgjort i de sidste sekunder.

Klokken 18.55 blev Fredericia HK sunget og klappet ind i thansen ARENA til en kamp, hvor de skulle forsøge at bygge videre på den stigende formkurve, holdet har vist de seneste kampe. De skulle op imod et stærktspillende Mors/Thy, der kom til kampen på en aktuel tredjeplads og hele 11 point.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Fra starten løb tiden og det gjorde spillerne også. Halvlegen var næsten overstået, før den var begyndt. Der blev givet og taget, men uden de store spilstop og uden større dramatiske hændelser. Man kunne sige, at der ikke var meget at skrive hjem om, omvendt var det to hold, der stod godt til hinanden – og bød hinanden op til dans. Godt håndbold, gode detaljer og dyb koncentration.

FHK var flere gange bagud med to mål, men kæmpede sig op igen og igen. Mors/Thy Håndbold havde en sikker skanse i denne sæsons storspillende keeper, Rasmus Bech, der igen og igen gjorde det svært for FHK at sætte bolden i nettet. Udeholdet havde samtidig held med at smide bolden ud til sine fløje med mål til følge, men Emil Tellerup ville det løbende anderledes, og reddede hjemmeholdet flere gange.

I den anden ende lykkedes særligt Kristian Stoklund Larsen med gode aktioner, hvorfor Rasmus Bech flere gange måtte sætte sig på halen og se sig udplaceret. 

En detalje, der er værd at nævne var også Mishels Liabas “bowlingmål”, da han hamredede bolden af sted ved jorden, og væltede Mors/Thys forsvar og Bech i samme skud. Strike!

Forsvarsmæssigt sled begge hold godt, og for hjemmeholdet var Rasmus Boysen igen en gudsbenådede fighter at følge, imens svenske Jesper Lindgren også levede op til sin status som en velspillende hård hund. 

Udeholdet førte flere gange med to mål, men det var FHK, der gik til pause foran med 14-13. 

FHK kom virkelig skarpe ud til anden halvleg og leverede i alle spilsituationer stor koncentration i beslutninger, afslutninger og indspil. Det satte hurtigt sit præg på kampen, hvor fæstningsdrengene kom foran med to mål, og flere gange indenfor de første 44 minutter var med mulighed for en tre-måls-føring. Men som i første halvleg, var det bare med omvendt fortegn kampen udviklede sig. Mors/Thy Håndbold kæmpede sig tilbage igen og igen. 

I FHK-målet var Jimmi Andersen storspillende og diskede flere gange op med imponerende redninger, der burde have hjulpet hjemmeholdet til større føring, men det skete ikke. Der var flere flotte angrebsaktioner fra Stoklund og Mikkelsen, men Mors/Thy sled sig tilbage igen og igen. 

Efter 44 minutter tog de timeout, da FHK så gode ud, og den timeout ændrede kampen, da FHK efterfølgende blev ramt af to vitale udvisninger. Pludselig var de foran med to, og det var FHK, der reducerede og reducerede. Med 49 sekunder igen tog udeholdet endnu en timeout – og det blev ekstremt spændende, men da Jakob Mikkelsen fik en to-minutters udvisning var det svært at se et andet scenarie end, at udeholdet scorede, og det skete også, da Bjarke Christensen gjorde det onde ved hjemmeholdet.

Slutresultat 29-31

Næste gang FHK spiller er torsdag på udebane mod SønderjyskE.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer